تشکیل کمیته امور بین الملل با حضور مسئولین دفتر امور بین الملل سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان
11 خرداد 1401
تشکیل کمیته امور بین الملل با حضور مسئولین دفتر امور بین الملل  سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید و با حضور اعضای ستاد استانی همایش بین المللی در سالن کنفرانس مرکز امام علی(ع) بابلسر آغاز شد.در ابتدای جلسه آقای دکتر اسلامی رئیس محترم دانشگاه فرهنگیان استان مازندران، با اعلام این نکته که طبق هماهنگی های به عمل آمده با سازمان مرکزی و مسئولین مرکز امام علی(ع) بابلسر، این مرکز به عنوان میزبان برگزاری اولین همایش بین المللی زبان انگلیسی که در مهر ماه برگزار خواهد شد، انتخاب شده است، گزارش مختصری از فعالیت های صورت گرفته و شکل گیری کمیته های همایش اعم از کمیته اجرائی، کمیته روابط عمومی و تبلیغات، کمیته برنامه ریزی و هماهنگی، کمیته تشریفات، کمیته مالی، کمیته پشتیبانی و تدارکات و ... ارائه کردند و یاد آور شدند در همین ارتباط بنا شد تا کمیته امور بین الملل هم جهت انجام مکاتبات لازم برای استعلام سخنرانان و مدعوین خارج از کشور شکل گیرد و امروز هم در خدمت مسئولین امور بین الملل سازمان مرکزی دانشگاه هستیم.

mcpckجلسه استانی

در ادامه دکتر خسرو نظری مدیر محترم  همکاری ها و ارتباطات علمی بین المللی دانشگاه فرهنگیان با بیان این نکته که دانشگاه فرهنگیان استان مازندران چند همایش ملی مهم را در حوزه pck برگزار کرده و منتج به آن اقدام به برگزاری همایش بین المللی کرده است افزود: خوشبختانه ریاست محترم دانشگاه، به بحث مرجعیت علمی دانشگاه فرهنگیان در حوزه تعلیم و تربیت در بین دانشگاه های کشور اعتقاد دارند. موضوعی که می تواند پیامدهای مفید و مطلوبی به همراه داشته باشد و پنجره ای باشد برای حل چالش های بنیادی آموزش و پرورش. دانشگاه، با عنایت به اسناد بالادستی، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب و ذیل آن اساسنامه دانشگاه فرهنگیان به عنوان سند راهبردی دانشگاه، برای مفهوم بین المللی سازی دانشگاه رویکردی اتخاذ کرده است که امیدواریم با سیاست های جدید دانشگاه در آینده ای نزدیک محقق شود. لازم بذکر است با سه دانشگاه آیچی ژاپن، ابراهیم چچن ترکیه و سلطان ادریس مالزی که دارای رنکینگ بالا در حوزه تعلیم و تربیت هستند تفاهم نامه همکاری امضا کردیم و می توانید در صورت نیاز از ظرفیت های این دانشگاه ها استفاده کنید. وی همچنین یادآور شد: بر اساس فرایندهای انجام فعالیت های بین المللی دانشگاه، به منظور دعوت از افراد خارج از کشور جهت برگزاری کارگاه یا سخنرانی، می بایست ارتباطات از طریق امور بین الملل دانشگاه، مورد بررسی قرار گیرد و پس از انجام استعلام حراستی، مجوز لازم صادر شود. ضمن اینکه برای دو سخنران کلیدی معرفی شده همایش بین المللی استان مازندران،  مکاتبات اداری لازم صورت گرفت و به محض تایید نهائی، اطلاعات برای مدیریت استان مازندران ارسال خواهد شد.

PCkpck

در همین ارتباط آقای دکتر اسلامی از مسئولین امور بین الملل سازمان جهت بازدید از مرکز امام علی(ع) بابلسر به عنوان میزبان این همایش و شرکت در جلسه آتی ستاد همایش استانی، دعوت به عمل آورد.

در بخش دیگری از این نشست آقای دکتر خطیبی دبیر علمی همایش و آقای دکتر بادله دبیر اجرائی این همایش توضیحات لازم را در خصوص اهم اقدامات صورت گرفته توسط کمیته های همایش ارائه کردند.

مصوبات

1

تشکیل کمیته امور بین الملل با ریاست آقای دکتر خسرو نظری  مدیر محترم  همکاری ها و ارتباطات علمی بین المللی دانشگاه فرهنگیان جهت پیگیری مکاتبات برون مرزی

2