• معرفی دانشگاه فرهنگیان مازندران در یک نگاه:

دانشگاه فرهنگیان مازندران هم اکنون جزء بزرگترین مراکز آموزش عالی فرهنگیان در سطح کشور به شمار می رود و دارای سابقه ای بالغ بر 50 سال است که هسته اولیه آن را با نام مراکز تربیت معلم تشکیل داده اند که در ادامه راه با نام دانشگاه فرهنگیان مازندران به صورت رسمی و در طی سال های اخیر رشد قابل توجهی در هر دو عرصه کمی و کیفی داشته است.

دانشگاه فرهنگیان مازندران دارای 6 پردیس و مرکز آموزش عالی در شهرهای: ساری، قائم شهر، بابل، آمل و نوشهر مشغول به فعالیت می باشد و انتظار می رود با توجه به حمایت های مسئولان کشوری و استانی تعداد این مراکز در سالهای آتی افزایش یابد . در حال حاضر این دانشگاه  بر اساس سیاست های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه فرهنگیان اهداف متعددی در عرصه تولید علم و فناوری و پژوهش، خدمات آموزشی و فعالیت های فرهنگی در عرصه تبادل اندیشه و شکوفا نمودن استعداد ها و اندیشه های نسل فرهیخته جامعه که همان معلمان می باشند بر عهده دارد و بر همین اساس، با اتخاذ راهبردهایی در حوزه طرح های عمرانی، برنامه های زمان بندی شده آموزشی، پروژه ها و طرح های پژوهشی و فرهنگی فعالیت های مجدانه ای در دست اقدام دارد.

دانشگاه فرهنگیان مازندران تلاش می نماید به همت اساتید محترم، کارکنان شریف و دانشجومعلمان عزیز و با مساعدت های مسئولان وزارتی و استانی، فعالیت هایی در خور شأن این خطه و جامعه اسلامی داشته باشد و بتواند دین خود را نسبت به جامعه ادا نماید.