برگزاری جلسه اعضای ستاد استانی همایش بین المللی
05 آبان 1400
برگزاری جلسه اعضای ستاد استانی همایش بین المللی

جلسه با حضور اعضای ستاد استانی همایش بین المللی زبان انگلیسی در سالن کنفرانس مدیریت دانشگاه فرهنگیان استان مازندران برگزار شد. در ابتدای جلسه آقای دکتر اسلامی ریاست دانشگاه فرهنگیان استان ، با تأکید بر تجربه موفقیت آمیز سه دوره برگزاری همایش ملی دانش آموزش محتوا در زبان انگلیسی اظهار داشت: وجود اعضای هیأت علمی و مدرسین توانمند در این رشته، دانشگاه فرهنگیان استان را بر آن داشت تا برای برگزاری « اولین همایش بین المللی و چهارمین همایش ملی دانش آموزش محتوا در زبان انگلیسی» اقدام نماید. و با اخذ مجوز از معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی، دبیرخانه همایش کار خود را آغاز نمود.

در ادامه سرکار خانم ابوطالبی مسئول پژوهش استان، اهم اقدامات صورت گرفته  در خصوص را ه اندازی دبیرخانه همایش بین المللی را اعلام کردند از جمله هماهنگی با دانشگاه مازندران و اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران در راستای تفاهم نامه همکاری های علمی و پژوهشی، هماهنگی با سایت سیویلیکا، پیگیری اخذ مجوز کد isc و ارسال مستندات مورد نیاز، همچنین فعالسازی سایت همایش بین المللی زبان و ...

در بخش دیگری از این نشست در خصوص راه اندازی کمیته های علمی و اجرائی همایش بحث و تبادل نظر شد و در همین ارتباط آقای دکتر خطیبی به عنوان دبیر کمیته علمی همایش، آقای دکتر بادله به عنوان دبیر کمیته اجرائی، آقای دکتر سیدباقر میرشجاعی به عنوان مسئول کمیته روابط عمومی، آقای دکتر بشیرنژاد مسئول کمیته آموزش، سرکارخانم نرگس ابوطالبی به عنوان مسئول کمیته هماهنگی و آقای امیرحسین امیری به عنوان مسئول دبیرخانه همایش و دبیر کمیته فناوری  معرفی شدند ابلاغ اعضا نیز از سوی آقای دکتر اسلامی اهداء شد.

در بخش دیگری از این نشست زمان بندی ارسال آثار مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات، تاریخ 10 خرداد 1401 باشد و در تاریخ اول تیر ماه 1401 نتایج داوری اعلام گردد. و همچنین  زمان ارسال مقالات  کامل تا تاریخ 10 مرداد باشد و اعلام نتایج نیز در تاریخ 30 شهریور ماه صورت گیرد.

در ادامه پیشنهاد شد لوگوی همایش طراحی و در پوستر همایش و تمامی مکاتبات مورد استفاده قرار گیرد. و به منظور جلب حمایت انجمن تلسی نیز ، با هماهنگی دکتر میرشجاعی و با انجام مکاتبات اداری، مجوز درج لوگوی انجمن زبان انگلیسی ایران( تلسی) در پوستر اخذ گردد. پیشنهاداتی هم در خصوص سخنرانان کلیدی همایش و همچنین پیگیری چاپ مقالات در یک نشریه علمی پژوهشی از سوی اعضا مطرح شد و مقرر شد پیگیری های لازم در این خصوص صورت گیرد.